Drömmen om att jobba som fotograf i Enköping!

Det vore lite av en dröm att kunna arbeta som fotograf. Jag vet att för att kunna livnära sig på att jobba som fotograf så behöver man verkligen vara helt otroligt duktig och dessutom krävs det även mycket tur. Att det inte är någon annan som har precis samma inriktning som en själv och att det inte påverkas på något annat direkt sätt heller.

Har varit inne och kollat på lite olika fotografer i Enköping och andra mindre orter för att se hur de gjorde för att bli kända. Läste om August Järpemo Fotograf & Webbdesigner och det var väldigt fascinerande, framförallt att höra om hur han gjorde för att kunna börja jobba som fotograf på heltid.

Själv har jag de redskap som krävs och jag är duktig, det vet jag, men sen ibland när jag kollar på andra fotografers bilder, till exempel på August Järpemo Fotograf & Webbdesigners fotografier så kan jag inte hjälpa att bli lite nedslagen. Känns som att hans bilder är så mycket bättre än mina. Sen är det klart att man bli bättre ju längre man sysslar med något och lär sig hur man ska göra för bästa möjliga resultat.

Jag har i alla fall själv gjort så att jag har lagt mycket tid på att öva, tänker att det dessutom kanske vore en bra idé att gå någon kurs eller något. Eller varför inte åka till August Järpemo i Enköpibf och prata med honom och se om han kan ge mig lite tips. Det är ju inte alls så långt dit. Får se hur jag gör, för det är faktiskt ett bra alternativ.