Nedstämdhet och terapi

Vet inte varför men jag har känt mig så deppig det senaste. Visst det finns saker som är lite underhållande ibland men det mesta känns bara sorgligt och deppigt. Vet inte riktigt hur man gör för att ändra på det, för det är ju en känsla som man har, ingenting som man kan påverka själv. Den enda lösningen jag kan komma på själv är terapi, och det finns faktiskt ganska många olika verksamheter som erbjuder terapi här i Kristianstad.

Ulrikas Medvetenhet och Balans är en verksamhet som jag har kollat lite på och de verkar bra. Det viktigaste är att få veta hur jag själv ska göra för att må bättre. Sen är det självklart de som bestämmer vilken terapi som jag ska gå men jag hoppas verkligen att jag får någonting att säga till om det hela också.

Det jag är rädd för är att antingen att jag kommer dit och de säger att det inte alls är någonting och att jag inbillar mig och att jag inte får någon hjälp. För vet inte hur jag ska ta mig ur det på egen hand. Sen vore det även jobbigt om det vore precis tvärtemot också, om de säger att jag är deprimerad och kommer att behöva gå i terapi i flera år, det vill jag inte heller.

Det bästa jag kan göra är väl att helt enkelt boka tid för ett samtal hos Ulrikas Medvetenhet och Balans och se hur det går. Det blir som det blir.