Ryggsmärtor och kiropraktor

Jag fattar inte vad jag har gjort, men på något sätt har jag lyckats knäcka till ryggen så har nu alldeles för ont i den. Bara när jag skulle resa mig upp från sängen i morses, det gjorde så sjukt ont och jag ville nästa ge upp och bara ligga kvar. Men jag var tvungen att ta mig upp och ringde direkt till Frida, min kiropraktor här i Kalmar, som jag brukar gå till. Hon trycker på mig rygg en gång i veckan, på onsdagar, vilket gör stor skillnad. Men nu i onsdags så kände jag mig lite förkyld och då är det inte bra med kiropraktik eftersom det sprider runt förkylningen ännu mer, så istället lät jag det bara vara. Men så har jag som sagt väldigt ont så tror faktiskt att jag får ta mig till Fridas Kiropraktik & Hälsa idag så hon kan kolla på ryggen.

Det värsta med ryggont är att ingenting tycks hjälpa och det är ingen ställning som är bra. Det är skönt att ligga i några minuter, sen gör det ont, och detsamma gäller för att sitta och stå. Det går bra en kort stund men sen gör det ont, så det blir att försöka ändra ställning hela tiden och det gör ont att röra sig också. Aja, Frida är ju kiropraktor så hon kan det här med ryggsmärtor och vad man ska göra för att minska dem. Får helt enkelt göra så att jag ser till att ringa henne och prata och se vad hon har för smart tips.

Känns ändå som att det bästa jag kan göra är att helt enkelt ta mig till henne i Kalmar så att hon kan trycka ut ryggen ordentligt. Och förhoppningsvis så kommer det att hjälpa. Jag menar det kan i alla fall inte bli värre än vad det är nu.