Salongen och hemsidan firar ett år!

Nu är det lite över ett år sedan jag startade skönhetssalongen, men det känns som att det bara är några månader sedan. Tiden har gått så otroligt snabbt men jag har hunnit med så mycket. Och har haft så otroligt mycket kunder också, så det har inte bara varit allt annat nytt som jag har behövt fixa med utan det har också varit att fixa kundernas naglar.

Måste säga att allt är tack vare Adsearch Scandinavia. De kontaktade mig strax efter att jag har startat mitt företag och erbjöd sig att hjälpa mig göra min hemsida. Var lite tveksam och tänkte att kommer det verkligen att hjälpa mig synas om jag har en hemsida, sker inte allt bara via sociala medier nu för tiden? Men oj! Jag fick en otroligt snygg hemsida, är löjligt stolt över den, och har fått mycket beröm från kunder också. Kunder som har varit och gjort naglarna hos mig och som har påpekat hur snygg de tyckte min hemsida var. Och då säger jag alltid att det är Adsearch Scandinavia som har gjort den, så om det är någon av er läsare som också vill ha en ny hemsida eller webshop till er verksamhet rekommenderar jag dem verkligen!

Är så otroligt glad över min salong. Det har varit en dröm sedan jag var liten att starta min egen skönhetssalong och när jag först gjorde det var jag glad men pirrig, visst ju inte hur det skulle gå. Men nu vet jag att det går, tack vare att jag fick hjälp med marknadsföringen och hemsidan från Adsearch Scandinavia. Det är verkligen värt att satsa på att uppfylla sina drömmar och våga!